Διαδραστικό σεμινάριο-εργαστήριο με τίτλο:“How to create an inclusive learning environment through English language”

Διαδραστικό σεμινάριο-εργαστήριο με τίτλο:“How to create an inclusive learning environment through English language”

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης σας προσκαλεί στο διαδραστικό σεμινάριο-εργαστήριο με τίτλο:
“How to create an inclusive learning environment through English language”
που θα πραγματοποιηθεί στο Sparti TechLab της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης, που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου της Βιβλιοθήκης, την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 & ώρα 5:30 μμ – 7:00 μμ με εισηγήτρια την IVLP alumna κ. Ρούλα Κεχρή (M.Ed.)


Οι συμμετοχικές δραστηριότητες εστιάζουν στις πέντε παγκόσμιες έννοιες (global concepts): Αλληλεξάρτηση (Interdependence), Στερεότυπα & προκαταλήψεις (Images & perception), Κοινωνική Δικαιοσύνη (Social Justice), Συγκρούσεις & Επίλυση τους (Conflict & conflict resolution), Ετοιμαστείτε για τις Αλλαγές & το Μέλλον (Changes & the future).
To σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα (επίπεδο Β2).

Aπευθύνεται σε εκπαιδευτικούς του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα, σε φοιτητές & σε ενδιαφερόμενους πολίτες.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με μέγιστο αριθμό τα 30 άτομα, ενώ η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Δευτέρα 01/04/2024.
Η ώρα προσέλευσης είναι 5:00-5:30 μμ για coffee networking, το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 90’ & θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Πληροφορίες-συνδιοργάνωση: spartitechlab@gmail.com και στο τηλέφωνο: 2731026853 τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.
*Η επιμορφωτική δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας American Spaces & υποστηρίζεται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα.Ωράριο λειτουργίας

ΔΕΥ – ΤΡΙ – ΠΕΜ – ΠΑΡ

8.00 π.μ. – 2.30 μ.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ

11.30 π.μ. – 19.00 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ

8.00 π.μ. – 2.30 μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ & ΑΡΓΙΕΣ

Κλειστά